1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Image previews not showing

Image previews not showing

3 posts, 0 answered
  1. Zubair
    Zubair avatar
    142 posts
    Registered:
    26 Dec 2007
    28 Nov 2011
    Link to this post
    Hi,

    We are hosting a website built with Sitefinity 4.3 under IIS6 and we have another website running in the same without this issue,

    Due to some virtual path issue our developer moved the WebsiteTemplate folder out of App_data to the root but none of the images including sitefinity ones are showing, even the new image I uploaded for test is not showing.

    Please view the attached screenshot and give us feedback.

    Thanks,
  2. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    Registered:
    06 Jul 2015
    28 Nov 2011
    Link to this post
    Hello Zubair,

    Please refer to the following thread in which a similar issues is being discussed.

    Also please verify that the handler mappings are correctly set ( you can check the attached screenshot ).

    Best wishes,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Zubair
    Zubair avatar
    142 posts
    Registered:
    26 Dec 2007
    28 Nov 2011
    Link to this post
    Hi,

    It turned out to be a isapi mapping issue in IIS 6
3 posts, 0 answered