+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Internal Build Sitefinity 8.0.5719.0 -BUG

Internal Build Sitefinity 8.0.5719.0 -BUG

2 posts, 0 answered
  1. Mansoor
    Mansoor avatar
    52 posts
    Registered:
    29 Jul 2013
    25 Jun 2015
    Link to this post

    Hi,

    After i upgraded internal build Sitefnity 8.0.5719 from our sitefinity 8.5710.

    I am trying to add an Image thumbnail to News List template it doesn't work.?

    Below is the code.: It work fine in 8.5710 but 8.0.5719 is not working

     <asp:Repeater ID="Repeater1" runat="server" DataSource='<%# Eval("thumb") %>'>
                            <ItemTemplate>                           
                                <li style="float:right">
                                     <%--<span data-sfref="[images|OpenAccessDataProvider|tmb:thumbnail]f5771457-4176-62d0-bdfa-ff0000352c60" >--%>
                                    <div class="img-blk1">
                                     <img src='<%# Eval("ThumbnailUrl")%>' alt='<%# Eval("AlternativeText")%>' title='<%# Eval("Title") %>' />  
                                    </div>                               
                                </li>                              
                            </ItemTemplate>
                        </asp:Repeater>

    Any idea please suggest us. 

    thanks

    mansoor

  2. Velizar Bishurov
    Velizar Bishurov avatar
    143 posts
    Registered:
    01 Dec 2016
    30 Jun 2015
    Link to this post
    Hello,

    We provided an answer in the following forum:

    http://www.sitefinity.com/developer-network/forums/bugs-issues-/internal-build-sitefinity-8-0-5719-0--bug

    Regards,
    Velizar Bishurov
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
2 posts, 0 answered