+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Missing Configuration

Missing Configuration

2 posts, 0 answered
  1. ian
    ian avatar
    45 posts
    Registered:
    25 Feb 2013
    02 Dec 2013
    Link to this post
    I am trying to learn as quickly as i can on the back end side of Sitefinity and the file systems but i made a mistake recently I have not been able to fix yet. 

    I have a local copy of the site I am working on and a production copy of the site. I made the mistake of pulling all the files from production and copying over the local files. This included the Web.config and the DataConfig.config. After going through it all i was able to get the site back up and back to the login screen on the back end but when i click login i get an error page that says "Missing configuration for the requesting relying party "http://localhost"" . I learned that this may be cause by an incorrect Web.config file so i found a copy of my old one and replaced it but i am still getting the error and am not sure where to check next or if it is the web.config if it is possible to rebuild it.

    I have included a screenshot of the error.

    Please help...already got yelled at once :(
  2. ian
    ian avatar
    45 posts
    Registered:
    25 Feb 2013
    02 Dec 2013
    Link to this post
    Nevermind. I didnt check the Security.config file which was still set to the production server address instead of setting it to localhost.
2 posts, 0 answered