Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Search Result page not working in multi site

Search Result page not working in multi site

2 posts, 0 answered
  1. Pravat
    Pravat avatar
    59 posts
    22 Jun 2010
    20 Mar 2014
    Link to this post

    Hi Team,
              I have successfully converted sitefinity 5.0 to 6.3. I have created 5 different site with existing site by using Multi site management . All pages, news, generic content etc. successfully created. when i am searching content in search control, it is showing me this url without search page. 'http://localhost:8726/Wabash/corporatehome?indexCatalogue=corporatesearch&searchQuery=come&wordsMode=0' and search page is not redirecting. I have drop seach control and configure with seach index and search result page correctly. but it is not working. Please help me.


    Thanks & Regards,

    Pravat Sharma

  2. Stefani Tacheva
    Stefani Tacheva avatar
    718 posts
    19 Oct 2016
    25 Mar 2014
    Link to this post

    If I understand correct you are not getting results in the Search result widget, is this correct? Could you please try to reindex the search index? If this does not help I would suggest you to recreated the search index. In order to do this remove the search index from the backend, delete the search index folder from App_Data -> Sitefinity -> Search, create a new search index and reindex the search index and it is configured.

    If the problem still persist please send us screenshots of all configurations you have made.

    Stefani Tacheva
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered