+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / SVG (Vector image) not loading in Siteifinity CMS 9.1

SVG (Vector image) not loading in Siteifinity CMS 9.1

2 posts, 0 answered
  1. Anand
    Anand avatar
    3 posts
    Registered:
    28 Mar 2016
    20 Sep
    Link to this post
    In sitefinity,  We need to use SVG image as menu icons. but after applying this images inside the sitefinity, the SVG image was not loading. So how to make sitefinity enable  to use SVG image.

    Already refer : 
    http://www.sitefinity.com/developer-network/forums/developing-with-sitefinity-/svg-images
    http://www.sitefinity.com/developer-network/forums/designing-styling/svg-files-in-css-not-loading

    Also try with : 
    add MIME Type of image/svg+xml in web config
  2. Victor Leontyev
    Victor Leontyev avatar
    65 posts
    Registered:
    01 Jul 2014
    06 Oct in reply to Anand
    Link to this post

    Hi Anand,

    I guess you put SVG image somewhere inside /App_Data/Sitefinity/WebsiteTemplates....

    There are some weird Sitefinity handlers or modules return wrong Content-Type for SVG images.

    You can easily fix that if you will add outbound rule in your web.config:

     

    <outboundRules>
      <rule name="SVG" preCondition="SVG PC" patternSyntax="Wildcard" stopProcessing="true">
        <match serverVariable="RESPONSE_Content-Type" pattern="*" />
        <action type="Rewrite" value="image/svg+xml" />
        <conditions></conditions>
      </rule>
      <preConditions>
        <preCondition name="SVG PC">
          <add input="{REQUEST_URI}" pattern=".svg$" />
        </preCondition>
      </preConditions>
    </outboundRules>

     

    Or you can place your image in another folder outside of App_Data. In this case IIS should normally return Content type for your image

2 posts, 0 answered