1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / A required control was not found in the template for "Telerik.Cms.Engine.WebControls.CommentsListContainer"

A required control was not found in the template for "Telerik.Cms.Engine.WebControls.CommentsListContainer"

2 posts, 0 answered
  1. ddblee
    ddblee avatar
    20 posts
    Registered:
    24 Jul 2008
    23 Oct 2008
    Link to this post
    This is a follow-up to a similar issue posted in Original thread

    This morning, I implemented a custom extender on the CommentsList control. I built the page successfully, but I got a runtime error when navigating to the page:

    A required control was not found in the template for "Telerik.Cms.Engine.WebControls.CommentsListContainer". The control must be assignable form type "System.Web.UI.WebControls.Repeater" and must have ID "commentsRepeater".



    My template pages are directly copied from the Sitefinity templates, and follow this structure:
    <sfWeb:CommentsList ID="commentsList" runat="server">
    <Template>
        <asp:Repeater ID="commentsRepeater" runat="Server">
    ....
        </asp:Repeater>
    ....
    </Template>
    </sfWeb:CommentsList>

    I don't see why I am getting an error regarding a "missing" control when the control is exactly where it's supposed to be.  Additionally, I even tried the adivce supplied in the original thread about explicitly pointing the control to the Template directory, but that made no difference.

    Any help would be appreciated! Thanks!


  2. Ivan
    Ivan avatar
    478 posts
    Registered:
    16 Jun 2015
    29 Oct 2008
    Link to this post
    Hi ddblee,

    I've answered to this question on the other ticket you've sent us. I hope it'll help and if you run into problems let us know.

    Best wishes,
    Ivan
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
2 posts, 0 answered