+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Creating index page is not working

Creating index page is not working

4 posts, 0 answered
  1. Ersin
    Ersin avatar
    4 posts
    Registered:
    25 Sep 2011
    16 Jan 2012
    Link to this post
    Hi,

    Im trying to create an Index on Administration page to achieve content search,
    But page does not shows all parameters regarding to this link, so indexing not works as expected
    I was getting an error when im tryed to enter administration page so i deleted below listed tables and its fixed, this solution was offered some thread in this forum but im still not able to creating index
    dbo.sf_Search_ClientSettings
    dbo.sf_Search_IndexignClient
    dbo.sf_Search_IndexignService

    Any help would be great appreciated
    Thanks
    Regards
  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    18 Jan 2012
    Link to this post
    Hello,

    It seems that there is another error on this page, preventing the index menu to load completely. Can you please inspect the Sitefinity error log files (located at ~/App_Data/sitefinity.log) and see if the page contains javascript errors?

    Regards,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Ersin
    Ersin avatar
    4 posts
    Registered:
    25 Sep 2011
    19 Jan 2012
    Link to this post
    Hi Radoslav

    Thank you for your answer
    I checked log file but there is no any errors lately(last log inserted on 20.04.2009)

    Thanks

  4. Ersin
    Ersin avatar
    4 posts
    Registered:
    25 Sep 2011
    26 Mar 2012
    Link to this post
    My problem is still exist
    Please someone help me to fix that problem,
    It looks like sitefinity bug

Register for webinar
4 posts, 0 answered