1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Generic Content Module troubleshooting

Generic Content Module troubleshooting

2 posts, 0 answered
  1. Len
    Len avatar
    14 posts
    Registered:
    10 Jul 2008
    03 Dec 2008
    Link to this post
    Hi All.

    I have been trying to create a module based upon the generic content module.  I have carefully followed the instructions in this page:

    http://www.josephguadagno.net/Articles/ArticleDetail.aspx?id=10&AspxAutoDetectCookieSupport=1

    The code compiles without complaint and I can go into the admin section of my site and see the new module listed under the 'change group' dropdown.  When I select the new module, however, the page refreshes and just shows me the normal generic content page.  Something is not working correctly.  I have been checking everything I can think of, from the meta fields in web config to the proper resource strings.  I cannot get the new module to show in the admin page.

    Are there any common errors or tips or newbie mistakes that might help me out with solving my problem(s)?

    Thanks in advance for any help here.

    Len

  2. Pepi
    Pepi avatar
    981 posts
    Registered:
    31 Jan 2017
    04 Dec 2008
    Link to this post
    Hi Len,

    We would strongly recommend you investigate the following topic of Sitefinity Developer Manual and make sure everything is set correctly: Products Module: Simple Implementation

    Do let us know if you need any further assistance.

    Kind regards,
    Pepi
    the Telerik team

    Check out Telerik Trainer, the state of the art learning tool for Telerik products.
2 posts, 0 answered