+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Images in UserControl are not visible at runtime

Images in UserControl are not visible at runtime

3 posts, 0 answered
  1. Rajkumar GS
    Rajkumar GS avatar
    24 posts
    Registered:
    07 Sep 2009
    14 Jan 2011
    Link to this post
    Please have a look at attached screenshots.

    Images are visible at design time. But at runtime, it's like images are missing.
    images folder location and everything is clear in screenshot.

    One major thing I noticed is that, when I changed the code from

    src

     

    ="../images/logo-cc.jpg"

     

    to

    src

     

    ="images/logo-cc.jpg"

     

    things reversed! Images is not visible at design time and visible at run-time.

    What is the right way to do this ?
    If you are not clear yet, please ask me.

    Raj
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    14 Jan 2011
    Link to this post
    Hi Rajkumar,

    You could you use IE web developer tools and inspect the HTML to see whether the path is resolved  correctly? You can try using ASP.NET server controls instead of HTML controls.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Rajkumar GS
    Rajkumar GS avatar
    24 posts
    Registered:
    07 Sep 2009
    14 Jan 2011
    Link to this post
    Thanks for your quick reply!
     
    When I changed the code from src="../images/logo-cc.jpg" to src="images/logo-cc.jpg",
    things reversed. Image is not visible at designtime and visible at runtime.
     
    As you suggested, when I used server control, it is working.
     
    Thanks for the help
    Raj
Register for webinar
3 posts, 0 answered