+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Pages are not showing...

Pages are not showing...

14 posts, 0 answered
  1. Vijaianand
    Vijaianand avatar
    94 posts
    Registered:
    09 Jul 2012
    15 Dec 2010
    Link to this post
    We developed the site and it works well in the local machine. When we moved to the dev server it keeps giving issue. The menu works with sitelist control but it is not jumping tothe actual pages and showing the content. It trying to go the page but it keeps showing the same home page. Is there any cache setup or anything in the servers that needs to be setup?
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    21 Dec 2010
    Link to this post
    Hi VIJAIANAND,

    Could you provide some more description about the issue you have and the sever environment you use. Form the description you provided I cannot see what the issue could be.

    Each page has option under its properties to enable and disable the page output cache.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Vijaianand
    Vijaianand avatar
    94 posts
    Registered:
    09 Jul 2012
    21 Dec 2010
    Link to this post
    Ivan,

    Please see the attached file. Thats the menu and when I click it doesn't move the next page. Its the menu using Sitelist control. This functionality works in my local instance but not in the servers. I am not sure whether there is any default properties or setup for IIS which is missing when we move the dlls to servers.

    Vijai
  4. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    21 Dec 2010
    Link to this post
    Hi VIJAIANAND,

    We do not have a control "Sitelists". Check the web browser console for js errors. If there is a live link to the website this could also help.

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Vijaianand
    Vijaianand avatar
    94 posts
    Registered:
    09 Jul 2012
    21 Dec 2010
    Link to this post
    I don't think there is any js errors. I don't see it any. We are still in test env and don't have public link yet. Can we do a web meeting or something so I can show whats happening?
  6. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    27 Dec 2010
    Link to this post
    Hello VIJAIANAND,

    You could give us a link to the a short video which illustrates the issue. GTM sessions are limited and the scheduled only when there is some bug in our code which does not seem to be the case here.

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  7. Vijaianand
    Vijaianand avatar
    94 posts
    Registered:
    09 Jul 2012
    19 Jan 2011
    Link to this post
    Sorry for the delay. I was in vacation and just got back. I have the video but don't know where to put it since we don't have public domain/webserver to share. Do you have any place where I can host or send via email which I can try.

    Vijai
  8. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    19 Jan 2011
    Link to this post
    Hello VIJAIANAND,

    We do not have a dedicated server that you can use.

    Greetings,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  9. Vijaianand
    Vijaianand avatar
    94 posts
    Registered:
    09 Jul 2012
    19 Jan 2011
    Link to this post
    Ok. Let me know how else we can show it. It is the only problem outstanding and stopping us to do testing further. Do you have personal email i can send it to?
  10. Grisha 'Greg' Karanikolov
    Grisha 'Greg' Karanikolov avatar
    156 posts
    Registered:
    30 Nov 2016
    20 Jan 2011
    Link to this post
    Hi Vijaianand,

    Thank you for getting back to us!

    I have just provided some FTP login credentials, where you can upload your video.

    Please let us know whenever you're ready!


    Kind regards,
    Grisha Karanikolov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  11. Vijaianand
    Vijaianand avatar
    94 posts
    Registered:
    09 Jul 2012
    20 Jan 2011
    Link to this post
    HI

    Thanks for providing the FTP location. I just uploaded the video files. localbw.avi file shows how the menu works properly in my local machine whereas testbw.avi file shows how it is not working the same way in test server. It has everything my local machine has but the different its server in the farm.

    Vijai
  12. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    21 Jan 2011
    Link to this post
    Hello VIJAIANAND,

    Could you check the HTTP Request and HTTP Response that is made on the problematic server. It looks like something breaks the request and the content of the page is not loaded properly. Please check whether you have some custom HttpHandler or HttpModule. It is strange that the same website works on your local server, but not on the production. What is the difference between the servers? Can you try to host the project on another machine and see whether the problem persists there.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  13. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    21 Jan 2011
    Link to this post
    Hi VIJAIANAND,

    Also check whether you have set InDataBase mode. It is possible that your sync software making some cache.

    Kind regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  14. Vijaianand
    Vijaianand avatar
    94 posts
    Registered:
    09 Jul 2012
    21 Jan 2011
    Link to this post
    I use Fiddler to check the httprequest and response. I done that to see whats page is requested and responsed back. It is requesting the right page and sending the page response but its not showing the page. I don't know what happens at the point. I thought may be there is a redirection happening but no it is not redirecting anywhere. It is happening any server. I have dev and test server with these same code and both servers have the same issue except my local machine.

    I also tried InDatabase as the cache value but no difference. It is doing the same thing. I don't know really whats happening.

    Vijai
Register for webinar
14 posts, 0 answered