+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / RadGrid ImageManager in a Module Edit Control...

RadGrid ImageManager in a Module Edit Control...

3 posts, 1 answered
  1. Jess Askey
    Jess Askey avatar
    20 posts
    Registered:
    25 Feb 2010
    24 Feb 2012
    Link to this post
    Hello...

    I have a custom module editor created and I want allow the admin to edit rich content like the content of a Blog etc. I use a RadEditor in the edit control and it works fine for the basic WYSIWYG functions, but the ImageMangaer simply pops up with all controls disabled and empty. I sort of figured that the ImageManager would default to the ~/Files directory by default and that would be fine, but I am not able to get it working at all.

    I already have the httphandler registered in the web.config and I have specified the following in the RadEditor tag...

    DialogHandlerUrl="~/Telerik.Web.UI.DialogHandler.aspx"

    In reality, this didn't help much as I was having the same behavior before I added the DialogHandlerUrl into the RadGrid tag.

    Can anyone help me get the ImageManager to work in this configuration?

    thank you
    jess
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    02 Dec 2016
    28 Feb 2012
    Link to this post
    Hi,

    Thank you for using our services. Can you please specify explicitly a path for browsing the images in the RadEditor declaration, for example:
    <telerik:RadEditor runat="server" ID="RadEditor1">
        <ImageManager ViewPaths="~/Images" UploadPaths="~/Images/New" DeletePaths="~/Images/New/Articles,~/Images/New/News" />
    </telerik:RadEditor>
    and let us know if any issues persist.

    All the best,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
    Answered
  3. Jess Askey
    Jess Askey avatar
    20 posts
    Registered:
    25 Feb 2010
    09 Mar 2012
    Link to this post
    Hello Boyan..
    Thank you... my problem was that I was missing the ImageManager tags in my RadEditor. This example you gave helped me get the right info in there and it is working 100% now.

    Thank you!
Register for webinar
3 posts, 1 answered