1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Search links broken after moving blog

Search links broken after moving blog

2 posts, 0 answered
  1. Terry Smith
    Terry Smith avatar
    3 posts
    Registered:
    28 Aug 2009
    16 Sep 2009
    Link to this post
    Hi,

    I've just rolled out my new website with Sitefinity. Initially, my blog was at "/blog/Default.aspx" but I decided to move it to the root at "Blog.aspx". I couldn't find anyway to move the existing blog page up a directory so I created new page, copied the controls over, and deleted the old one.

    However, now all of my search results still point to to the old path, "/blog/default/2009-09/blog_name_here.aspx", instead of "/blog/2009-09/blog_name_here.aspx

    I reindexed and that didn't work, so I deleted the index entirely and created a new one. That didn't work either.

    What am I missing? I looked in the SearchResults control and on the Search Box control and do not see the old path anywhere.

    Thanks,
    Terry
  2. Stoyanka Assenova
    Stoyanka Assenova avatar
    113 posts
    Registered:
    01 Dec 2016
    16 Sep 2009
    Link to this post
    Hello Terry Smith,

    Please, go to the Blogs module and click on the "Change Settings" link for a blog. Select the new page for Blog Page field and press "Save changes" button. Run the indexing again for your blog index. 

    Hope this helps.

    Kind regards,
    Stoyanka Assenova
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Watch a video on how to optimize your support resource searches and check out more tips on the blogs.
2 posts, 0 answered