1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Developing with Sitefinity / Search not returning correct page

Search not returning correct page

3 posts, 0 answered
  1. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    10 Jun 2010
    Link to this post
    If I browse my blog for the following post it all works fine...
    Link

    But if I search my blog for that article it returns an incorrect URL

    It seems that searching is using the Menu Label, but browsing is using the Page Name

    http://www.sitefinitysteve.com/default/    (good)
    vs
    http://www.sitefinitysteve.com/Home/     (bad)

    Is this in a template somewhere that I'm missing?

    (it also appears that the styling on the LinkManager on this RadEditor (right-click a link) in FF seems to be borked)
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    10 Jun 2010
    Link to this post
    Hello Steve,

    The url to the content item is formed by the url of the Blog Page that has been set under  Blog Settings option when you have created your blog through the backend. Please check whether you have set the correct blog page under Blog Settings.

    Sincerely yours,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    10 Jun 2010
    Link to this post
    Ahhh, I knew it was somewhere

    That was it, thanks :)
Register for webinar
3 posts, 0 answered