+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Ecommerce / BE: Product Add/Edit image upload bug [4.3.1873]]

BE: Product Add/Edit image upload bug [4.3.1873]]

4 posts, 1 answered
  1. Jochem Bökkers
    Jochem Bökkers avatar
    787 posts
    Registered:
    13 Aug 2007
    05 Nov 2011
    Link to this post
    Hey,

    When creating a product in the Sitefinity backend and you click on 'add image' and then upload from pc you're presented with the where do you want to store the image. If you select 'create new library' the system goes bonkers.

    Instead of opening the 'create library' in a modal pop-up as it should, it opens the entire screen in a sort of iframe and doesn't jump back out of it. Even after creating the library and storing the image, the add-product page is opened inside the frame.

    Attached you'll find 2 images, which makes much more sense than my textual description....
    I'm on latest release Chrome, with maximized screen and out-of-the-box installation without any style/theme customizations.

    Jochem 
  2. Svetoslav Petsov
    Svetoslav Petsov avatar
    456 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    09 Nov 2011
    Link to this post
    Hello Jochem,

     I apologize for the discomfort. Indeed, this is a UI bug. I just logged it into our system and created a PITS issue, so you can follow its progress:
    http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/8428
    Thanks for the report. I updated your Telerik points.

    All the best,
    Svetoslav Petsov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
    Answered
  3. Jochem Bökkers
    Jochem Bökkers avatar
    787 posts
    Registered:
    13 Aug 2007
    09 Nov 2011
    Link to this post
    Hey Svetoslav,

    Don't worry, no animals were hurt during the discovery of the bug :)

    It was actually fun to see how the product overview gets loaded in the background and the product edit loaded inside the frame after you created the library and confirmed the image... How'd you guys manage to pull that off?

    J.
  4. Svetoslav Petsov
    Svetoslav Petsov avatar
    456 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    09 Nov 2011
    Link to this post
    Hi Jochem,

     I am not sure what is causing the bug, I know there have been changes in the MultiImageField and I suppose something has gone wrong there. 
    I can assure you that our developers will work on the bug and fix it very soon.
    Again, thanks for the report.

    Best wishes,
    Svetoslav Petsov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
4 posts, 1 answered