1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / 4.1 SP1 Backend CSS issues

4.1 SP1 Backend CSS issues

2 posts, 0 answered
  1. Tim Connell
    Tim Connell avatar
    2 posts
    Registered:
    24 May 2010
    17 May 2011
    Link to this post
    I just upgraded my sites to 4.1 SP1.  After wading through the DLL reference issues cited elsewhere, I find that none of my backend css styles show up (see attached screen shot). 

    It looks like Sitefinity is encoding ampersands for XML when rendering WebReference querystrings:

    <link href="/SafeMeasuresInfo/Telerik.Web.UI.WebResource.axd?compress=0&amp;_TSM_CombinedScripts_=%3b%3bTelerik.Sitefinity.Resources%2c+Version%3d4.1.1395.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3dnull%3aen-US%3ac3497b39-708d-486e-8f36-fdbdd2633cd0%3a5aa8d08c%3a62c62c5e%3ac0717fa6%3a4a3171e4" type="text/css" rel="stylesheet" />

    and

    <script src="/SafeMeasuresInfo/ScriptResource.axd?d=qYTpYl4zSF00Oor0f3zGD4yBgAJ7PhaZ8j-9bC2je4eUGV6il_h0QTQKBVV5QyPMatV7FihzXhk3P7cZzFk60de9IoorpyxXaDTGTUiubirnC0uKAYbOs
    UER68FoKvOT8QgBEUcvCgLf72FrCiJYDZY8K0o5fKRDIlJZpfgpwFU1&amp;t=41e66e32"
    type="text/javascript">
    </script>



    Of course, these don't show up in the error log, but others do.  For example:

    Type : System.Web.HttpException, System.Web, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a
    Message : This is an invalid webresource request.
    Source : System.Web
    Help link :
    WebEventCode : 0
    ErrorCode : -2147467259
    Data : System.Collections.ListDictionaryInternal
    TargetSite : Void System.Web.IHttpHandler.ProcessRequest(System.Web.HttpContext)
    Stack Trace :    at System.Web.Handlers.AssemblyResourceLoader.System.Web.IHttpHandler.ProcessRequest
    (HttpContext context)
       at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication
             .IExecutionStep.Execute()
       at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep
             (IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)

    Additional Info:

    TimeStamp : 5/17/2011 9:08:18 PM
    FullName : Telerik.Sitefinity.Utilities, Version=4.1.1395.0, Culture=neutral,
                      PublicKeyToken=b28c218413bdf563
    AppDomainName : 8a7c20a9-1-129501390307303076
    ThreadIdentity : Anonymous
    Requested URL : /WebResource.axd?d=XGqLcED9nueEzhxpJTEzlUZXO17bXRMY9h_u2JXFoCJneEvw5lkShCcGEQodkl0NZFid0w8v_cy4Tnrulst1KfGLG
    LYx2TJU4PmM9umGooyIiumemb3TL5L40qwMi1TkgfJLFxPvPRzUE8ORvA3mc19DaPZV7pRwjhQmI6qh17u
    iME7XiRv6irYc56xCAOZ3OHjC0UXE84A7R6RpxHJFxA2&t=634412487260000000

     
    Note that I have 2 sites with the same issue, and I get the same result whether I run this out of ProjectManager or VS2010.

    Any help would be greatly appreciated.

  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    18 May 2011
    Link to this post
    Hello Tim,

    Generally there is no difference if you run the project through the PM or VS, because the web server is the same. Since this is something that affects the website globally possible reason could be some change to the web.config or the configurations (called "Settings" in the UI) saved inside App_Data/Sitefinity/Configurations
    Another reason could be some modifications to the script manager inside the master pages - backend and frontend. You can also monitor the web request with fiddler of firebug to see if there will be some more useful information.

    If you install a new project do you have these issues with it?

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered