+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Add Thumbnail Image in News

Add Thumbnail Image in News

4 posts, 0 answered
  1. Ketan
    Ketan avatar
    29 posts
    Registered:
    28 Mar 2014
    02 Jun 2014
    Link to this post

    Hello All, 

    How can i add Thumbnail Image in News.

    i want to display like below way.

    left side image and right side title and then description.

    see the below image attached. Currently i am used Sitefinity Version 6.3.500

    i used below link code for add thumbnail image but this code give me the error..

    http://www.sitefinity.com/blogs/slavo-ingilizovs-blog/2011/09/09/extend_the_image_selector_for_content_items_with_filtering_by_album

    How can i solve this issue..if you have implemeted this and record some video for this then pls share with us.. this problem take 3 days of mine..

    here got the below error. 

    Type "Telerik.Sitefinity.Samples.SimpleImageFieldElement, SitefinityWebApp" cannot be resolved.

  2. Nadezhda Petrova
    Nadezhda Petrova avatar
    20 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    03 Jun 2014
    Link to this post
    Hello,

    You can take a look at this blog post that actually illustrates how to create a custom field control: Creating a Thumbnail Selector for News Items.

    Regards,
    Nadezhda Petrova
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
  3. Ketan
    Ketan avatar
    29 posts
    Registered:
    28 Mar 2014
    03 Jun 2014 in reply to Nadezhda Petrova
    Link to this post

    Hello,

    as per send your link i work for that and solve around 80% problem, but still i got the error while i selecting the select... button to select any image.

    see below attached image..

    so how can i modified this?????

     

  4. Ketan
    Ketan avatar
    29 posts
    Registered:
    28 Mar 2014
    04 Jun 2014 in reply to Ketan
    Link to this post

    Hello,

    Thank you for your replaying,

    i got the solution. by mistake i put js file in multiple folder so that's why this problem occurred..

    once again thanks...

     

4 posts, 0 answered