1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Adding Service reference to Sitefinity project giving error

Adding Service reference to Sitefinity project giving error

2 posts, 0 answered
  1. Gagandeep
    Gagandeep avatar
    8 posts
    Registered:
    29 Nov 2011
    05 Jan 2012
    Link to this post
    Hi,

    I am facing a strange problem with sitefinity 4.3
    I am adding a WCF service reference to a Sitefinity project, it's working perfectly. But once I am adding the same service reference in another sitefinity project, it's giving me an error. The error is shown in the attachment. There is not much difference between the two projects.
    Please let me know how to resolve this problem.

    Thanks,
    Gagandeep
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    06 Jan 2012
    Link to this post
    Hello Gagandeep,

    It looks like the system is looking for an assembly that is either not referenced properly or not present in the project's bin folder. Can you please verify if you have included the necessary assemblies and referenced them, and if any issues persist can you please give us some additional information on the way you're adding the service reference in your Sitefinity project.

    Greetings,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered