1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / asmx service with the RadXmlHttpPanel

asmx service with the RadXmlHttpPanel

2 posts, 0 answered
  1. Steve
    Steve avatar
    3037 posts
    Registered:
    03 Dec 2008
    17 Dec 2010
    Link to this post
    Ok, I have a folder off root called Custom...that custom folder has my asmx file which the RadXmlHttpPanel points to.

    So then in my template I plop on the control which uses it...everything seems okay

    When I try and run the public page w/out being logged in the service always fails...then if I log into the site, service works again.

    Is there something I'm doing wrong?...does something need to be opened?
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    24 Dec 2010
    Link to this post
    Hi Steve,

    I created a web service and placed the asmx file inside a folder in the root of the website. Then I called a webservice method from a simple user control and it returned the correct result.

    Please check whether you use some methods in your web service that uses our API where you should have some access rights - view, create, modify etc and you need to grant anonymous user with permission rights or suppress the security check.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered