1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Can't seem to display an empty site

Can't seem to display an empty site

6 posts, 0 answered
  1. Lupi
    Lupi avatar
    38 posts
    Registered:
    17 May 2004
    11 Aug 2010
    Link to this post
    Hi,

    I downloaded the Beta and started by creating a new project. I used File system location, let's say D:\Site. After successfully creating the project I click either "Browse" or "Go to administration". In both cases I get a simple page saying "Thank you for visiting our site. Please return soon for updates." Here is a screenshot --


    I'm not very familiar with 4.0 but, how do I load the administrative interface to start editing pages, etc.?

    Best regards
  2. mattc
    mattc avatar
    105 posts
    Registered:
    11 Aug 2007
    11 Aug 2010
    Link to this post
    Hi Lupi

    Just go to  the URL then  /sitefinity and you will get the admin login :)

    Matt
  3. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    11 Aug 2010
    Link to this post
    Hello Lupi,

    Try accessing Sitefinity directory directly. Sample video of the default installation has been attached.

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  4. Lupi
    Lupi avatar
    38 posts
    Registered:
    17 May 2004
    11 Aug 2010
    Link to this post
    Hello,

    This is really weird, now that I did everything exactly as in the video I got the administrative panel working.

    I'll have to try that on my other machine though, but anyways, thanks for the help.

    P.S. Something that you are probably aware of already - I have the Q2 controls installed on the same computer and when I rebuild the project with VS.NET 2010 it references those controls instead the Q1 ones that are unpacked in the new project, so I have to copy the original files from _EmptyProject.
  5. Lupi
    Lupi avatar
    38 posts
    Registered:
    17 May 2004
    12 Aug 2010
    Link to this post
    Ok, I tracked down the problem. You can't have a dot ( . ) in the name of your project. So if I name my project "UNI_v4.0" I won't see the admin interface, but if I name it UNI_v4 then it works.

    Just FYI
  6. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    12 Aug 2010
    Link to this post
    Hello Lupi,

    Thank you for your input here. Avoid spaces in the name as well. For instance in 3.x edition if you have a space bar this will cause problem with some of the handlers for Images and Documents.

    Greetings,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
6 posts, 0 answered