+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Connector to SalesForce

Connector to SalesForce

5 posts, 0 answered
  1. Khoa
    Khoa avatar
    10 posts
    Registered:
    03 Dec 2013
    28 Mar 2014
    Link to this post

    Hi,

     I try to connect to SalesForce by go to Administration => Connector for SalesForce. When I input my SalesForce's Username, Password, Security token, I can not connect. It show "Invalid username, password or security token." warning.

     Please let me know the problems.

     Thanks,

    Khoa

  2. Svetoslav Manchev
    Svetoslav Manchev avatar
    735 posts
    Registered:
    29 Nov 2016
    31 Mar 2014
    Link to this post
    Hi Khoa,

    What SalesForce edition you are using?

    You could try to create a developer account on that link and use the username/password/token on that account.

    Regards,
    Svetoslav Manchev
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
  3. KC
    KC avatar
    9 posts
    Registered:
    10 Apr 2014
    15 Apr 2014 in reply to Svetoslav Manchev
    Link to this post

    Svetoslav Manchev,

    I am currently using Sitefinity version 5.4 and I want to create a Saleforce form. Does this version support Salesforce forms? I do not see a Connector for SalesForce option under the Administration tab.

    Thanks,
    KC

  4. Svetoslav Manchev
    Svetoslav Manchev avatar
    735 posts
    Registered:
    29 Nov 2016
    16 Apr 2014
    Link to this post
    Hello,

    SalesForce support is implemented in Sitefinity 6.2, So I would recommend you to upgrade your project to the latest version.

    Regards,
    Svetoslav Manchev
    Telerik
     
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
     
  5. Johnny
    Johnny avatar
    0 posts
    Registered:
    30 Oct 2015
    04 Oct in reply to Svetoslav Manchev
    Link to this post

    Hello: I'm getting the same response.  Version is 9.1.6110.0 Enterprise Edition, running on localhost.  I've created a developer account for salesforce and confirmed the userid, password, and security token are all correct.  Does this work on localhost?

     

    UPDATE: I tried this on the dev server (not from localhost) and I'm getting the same response.

5 posts, 0 answered