1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Content-images are not shown

Content-images are not shown

4 posts, 0 answered
  1. Shailendra
    Shailendra avatar
    16 posts
    Registered:
    12 Apr 2011
    16 Apr 2011
    Link to this post
    Hi,
    I have uploaded the images from content menu and checked on my local i could see the gallery. but when i uploaded images on staging server I m not able to see the images on the page.Also i checked the galary on the staging server but I am getting 404 error for the images.

    PFA the screen shot of the error!
    Also I included follwoing MIME type in my IIIS
     
  2. xap application/x-silverlight-app
  3. .xaml application/xaml+xml
  4. .xbap application/x-ms-xbap
  5. and changed the verbs for .svc to "ALL"

    need your help urgently!
  • Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    18 Apr 2011
    Link to this post
    Hi Shailendra,

    Could you check the url of the image and compare it with your staging sever? From the description you provided this looks like as an infrastructure issue and in most of the cases it is related to missing mappings - the server cannot process the request. If you  use Image control can you see your images or the problem is related only to thumbnails in the module?

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

  • Shailendra
    Shailendra avatar
    16 posts
    Registered:
    12 Apr 2011
    18 Apr 2011
    Link to this post
    Hi Ivan ,

    Yes even the image controls can not be seen.
    When you say missing maping, Is that mean mapping done in IIS. As posted below we have cheked all the mappings and verified.
    Can you please elaborate on server mapping?

  • Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    20 Apr 2011
    Link to this post
    Hi Shailendra,

    Did you insert an image in the Image control ? Can you see this image rendered on the page correctly? In this case we use the real extension of the item -png, jpg, bmp etc. I do not see what would be the problem if the mappings are correct.

    Greetings,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    4 posts, 0 answered