1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Create page with external link

Create page with external link

11 posts, 0 answered
  1. Paulo
    Paulo avatar
    21 posts
    Registered:
    06 Dec 2010
    03 Jan 2011
    Link to this post
    Hi,

    I need to have a link in my menu to an external page, but when i create a page it doesn't alow me to specifiy it.

    Is that possible to do?
    If not, it would be a must to have.

    Thanks in advance.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    03 Jan 2011
    Link to this post
    Hi Paulo,

    You can add a node/menu item directly to the Navigation control. Using external pages feature is in process of implementation.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Michael
    Michael avatar
    8 posts
    Registered:
    06 May 2004
    03 Feb 2011
    Link to this post
    Unfortunately, the Add button on the "From other sites" tab does not work (i.e. nothing happens and the page/external link is not added) in the official 4.0 release. So, apparently there is no current way to add a link to an external site/page in the menu, which really stinks. As I have said before, version 4 is NOT ready.
  4. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    03 Feb 2011
    Link to this post
    Hi Michael,

    Could you try to replicate the issue on our sandbox?

    Greetings,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. Michael
    Michael avatar
    8 posts
    Registered:
    06 May 2004
    09 Feb 2011
    Link to this post
    I haven't tried in the sandbox yet, but I have tried it on my laptop and our hosted production server with both IE and FF, and the "Add" button still doesn't work, but I did notice the JavaScript error this time (below).

    Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.0; WOW64; Trident/4.0; GTB6.6; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.30729; .NET4.0C; .NET4.0E)
    Timestamp: Wed, 9 Feb 2011 18:12:10 UTC


    Message: Object doesn't support this property or method
    Line: 3988
    Char: 35
    Code: 0
    URI: http://localhost:24767/SnealTime40/Telerik.Web.UI.WebResource.axd?_TSM_HiddenField_=ctl01_TSM&compress=1&_TSM_CombinedScripts_=%3b%3bTelerik.Sitefinity%2c+Version%3d4.0.1098.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3db28c218413bdf563%3aen-US%3a03576c61-1acc-46c1-bbde-96f24ca1c910%3a6e04508f%3bTelerik.Sitefinity.Resources%3aen-US%3a3dfc1080-eaf3-458e-bf48-a065bc9fddc9%3ac4ef6dcd%3a6f03d72a%3bTelerik.Sitefinity%2c+Version%3d4.0.1098.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3db28c218413bdf563%3aen-US%3a03576c61-1acc-46c1-bbde-96f24ca1c910%3ac1fc658e%3a447a22b8%3af083fc8f%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2010.3.1109.40%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3aen-US%3a6955197e-6bcc-48a0-9bff-1fd043726dc6%3a1e771326%3ae524c98b%3bTelerik.Sitefinity%2c+Version%3d4.0.1098.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3db28c218413bdf563%3aen-US%3a03576c61-1acc-46c1-bbde-96f24ca1c910%3adc9ac7e8%3af4128a57%3af8cb5678%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2010.3.1109.40%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3aen-US%3a6955197e-6bcc-48a0-9bff-1fd043726dc6%3ae330518b%3a8e6f0d33%3bTelerik.Sitefinity%2c+Version%3d4.0.1098.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3db28c218413bdf563%3aen-US%3a03576c61-1acc-46c1-bbde-96f24ca1c910%3add8052ab%3a29ad74ff%3a5053a0f8%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2010.3.1109.40%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3aen-US%3a6955197e-6bcc-48a0-9bff-1fd043726dc6%3aa7e79140%3bTelerik.Sitefinity%2c+Version%3d4.0.1098.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3db28c218413bdf563%3aen-US%3a03576c61-1acc-46c1-bbde-96f24ca1c910%3a5c2616b0%3bTelerik.Web.UI%2c+Version%3d2010.3.1109.40%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3d121fae78165ba3d4%3aen-US%3a6955197e-6bcc-48a0-9bff-1fd043726dc6%3aed16cbdc%3bTelerik.Sitefinity%2c+Version%3d4.0.1098.0%2c+Culture%3dneutral%2c+PublicKeyToken%3db28c218413bdf563%3aen-US%3a03576c61-1acc-46c1-bbde-96f24ca1c910%3a41f6c3a7

  6. Michael
    Michael avatar
    8 posts
    Registered:
    06 May 2004
    09 Feb 2011
    Link to this post
    Also, I'm not sure what version your sandbox is running on, but my sites are running on the 1/14 release (4.0.1098.0).
  7. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    09 Feb 2011
    Link to this post
    Hello Michael,

    I managed to replicate the issue and logged a bug with ID 107465. We will try to fix the issue ASAP.

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  8. Kevin
    Kevin avatar
    19 posts
    Registered:
    30 Sep 2010
    17 Feb 2011
    Link to this post
    Is there an update on this?

    I tried to find the logged issue ID 107465 but couldn't.
  9. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    16 Jun 2017
    25 Feb 2011
    Link to this post
    Hi Kevin,

    The ID seems to be wrong. I verify the behavior of the NavigationControl in our internal builds with IE 8 and FF 3.6 and it is working now, so the issue is fixed. The fix will be included in the forthcoming SP1.

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
  10. Michael
    Michael avatar
    8 posts
    Registered:
    06 May 2004
    03 May 2011
    Link to this post
    UN-FLIPPING-BELIEVABLE!!! I just upgraded to 4.1, and the exact same bug was reintroduced. The Add button is disabled, and now I can't add menu items to external site pages again. Aaarrrggghhh!!!
  11. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    16 Aug 2017
    09 May 2011
    Link to this post
    Hello Michael,

    Please excuse us for the inconvenience this issue has caused. Indeed the bug was reintroduced with Sitefinity 4.1 but had been fixed. You can check the bug description and status in PITS.  The fix is included in the latest internal build we released on Monday 2nd of May and will also be included with the Service pack we'll be releasing most likely by the end of the upcoming week.

    Kind regards,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
11 posts, 0 answered