1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Home url error

Home url error

10 posts, 0 answered
  1. JV
    JV avatar
    74 posts
    Registered:
    15 Jun 2012
    06 Dec 2010
    Link to this post
    Hi,

    After the upgrade to the 03-12 release i star to receive an erro if i click in may top navigation in the link "Home".

    If i browse to htttp://test.domain.pt my homepage shows without problem. But if i put htttp://test.domain.pt/home it appears the page not found error.

    I tested to in the backend (see attached images), if i click in the "View" option of my "home" page the error appears too.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    06 Dec 2010
    Link to this post
    Hi JV,

    Can you try to edit your home page and publish it again.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. JV
    JV avatar
    74 posts
    Registered:
    15 Jun 2012
    06 Dec 2010
    Link to this post
    Hi,

    I did it but the problem doesn't disappear.
  4. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    08 Dec 2010
    Link to this post
    Hello JV,

    1. Are you getting this error only for the home page or for each other page?
    2. If you switch the language and click view can you see the page ?
    3.Can you attach some screenshots with the url generated when the error is thrown.

    Greetings,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  5. JV
    JV avatar
    74 posts
    Registered:
    15 Jun 2012
    09 Dec 2010
    Link to this post
    Hi,

    1 - if i navigate to http://domain/home i get the error, if i navigate to http://domain o don't have the error. Home is my hompage, so i should navigate either by http://domain or by http://domain/home  (portuguese homepage).

    2 - if i click http://domain and swith language i see the english homepage. If i click http://domain/en/home it throws the error.

    3 - the error you can see in the sc_2.gif and the generated url is http://domain/home
  6. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    23 Dec 2010
    Link to this post
    Hello JV,

    The issue should not persist in Sitefinity RC 2. If you find some issues, please write back to me.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  7. JV
    JV avatar
    74 posts
    Registered:
    15 Jun 2012
    27 Dec 2010
    Link to this post
    The issue persists. I made the upgrade using the projecto manager. The Database is the same.
  8. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    28 Dec 2010
    Link to this post
    Hello JV,

    Can you please let us know which localization strategy you are using? Is it the domain name mode or directory name mode?

    Greetings,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  9. JV
    JV avatar
    74 posts
    Registered:
    15 Jun 2012
    28 Dec 2010
    Link to this post
    I'm using " ". Please see attach.
  10. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    01 Feb 2016
    30 Dec 2010
    Link to this post
    Hi JV,

    Thank you for the clarification. We have reproduced the issue and logged it as a bug (#103547). You can try a workaround - make the pages have different names in both lanuages. For example in Portuguese the page would be <domain>/origem and in English it would be <domain>/en/home.
     
    Greetings,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
10 posts, 0 answered