1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Language selector not working (404 error)

Language selector not working (404 error)

2 posts, 0 answered
  1. Daniel Plomp
    Daniel Plomp avatar
    952 posts
    Registered:
    18 Feb 2004
    16 Sep 2011
    Link to this post
    Hi,

    I'm not getting my language selector to work. First I was blaming my custom language selector control, but when using the normal, built in control, it isn't working either.

    When clicking one of my 5 languages, I'm getting this error:

    HTTP Error 404.0 - Not Found

    The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.


    What am I doing wrong?

    I just added 5 frontend languages and placed a LanguageSelector on my template.

    Regards,
    Daniel
  2. waqar
    waqar avatar
    76 posts
    Registered:
    28 Mar 2011
    17 Sep 2011
    Link to this post
    Hi Daniel!

    Sometime it happens when you delete a page having multitranslation causes this issue because It does not delete all the translations of the page. If you want to resolve this issue there is a work around for this, you can try to recompile your site to get out of this.. I have also experienced this issue earlier.

    Daniel can you please help me on this thread http://www.sitefinity.com/devnet/forums/sitefinity-4-x/general-discussions/464688-custom-language-selector.aspx.

    Actually I want a custom language selector which you have already developed, you can find more details in the above link.
    Please help me I have posted this problem many times on the forum but did not find anything working.

    Thanks in advance!
2 posts, 0 answered