+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Module not appear under

Module not appear under <Content>

5 posts, 1 answered
  1. Forest
    Forest avatar
    3 posts
    Registered:
    04 Mar 2014
    06 Mar 2014
    Link to this post

    Hi

    I m using Sitefinity 6.3.

    I tried to add new module through this guide (http://www.sitefinity.com/documentation/documentationarticles/creating-the-custom-module)

    But after module been activated, there is no new type of content appear under menu <Content>

     Please refer to my screenshot...to undersand my question, Thanks


  2. Forest
    Forest avatar
    3 posts
    Registered:
    04 Mar 2014
    06 Mar 2014
    Link to this post

    Hi

    But I can find my module <Taxi> under <Backend Page>

    How could make it visible to public?

     

     

  3. betty
    betty avatar
    19 posts
    Registered:
    12 Apr 2011
    06 Mar 2014 in reply to Forest
    Link to this post

    For multisite edition you need to enable it per site in the site settings dropdown found in the top left corner.

    Answered
  4. Forest
    Forest avatar
    3 posts
    Registered:
    04 Mar 2014
    06 Mar 2014
    Link to this post

    Thank you Betty!!!

    I had figured out for few hours, you solve in second!!

    Thank you 

     

  5. betty
    betty avatar
    19 posts
    Registered:
    12 Apr 2011
    06 Mar 2014 in reply to Forest
    Link to this post

    No problem, i've just finishing implementing a multisite and this issue caught me out a number of times.

5 posts, 1 answered