1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / nable to load one or more of the requested types. Retrieve the LoaderExceptions property for more information.

nable to load one or more of the requested types. Retrieve the LoaderExceptions property for more information.

6 posts, 0 answered
  1. Preetham Reddy
    Preetham Reddy avatar
    57 posts
    Registered:
    16 Jul 2012
    26 Apr 2011
    Link to this post
    I built a fresh copy of Sitefinity 4.1 using the Project Manager and it was working fine for some time...

    When I re-built the project, I got this error... I am attaching the image too...

    Things to note :

    This is a fresh build and not an upgrade from previous versions..
    Happened when I rebuild the application



    Guys, there is a serious problem with 4.1 release... Please fix it asap or atleast acknowledge that there is problem and that you are working on it... I tried to upgrade my existing website to 4.1, I got the error.. I got the same error when I tried to use a fresh build too...

  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 May 2017
    26 Apr 2011
    Link to this post
    Hi Preetham,

    Could you check the log folder - App_Data/Sitefinity/Logs and see if there is a record generated at the time when this error occurs. There must be some more details about the error in the log file. Can you check that the dlls are not removed from your bin folder. If you make application restart does the problem persist?

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

  3. Ascension
    Ascension avatar
    1 posts
    Registered:
    16 Sep 2010
    26 Apr 2011
    Link to this post
    I'm having the absolute identical problem.  Posted it as a support ticket but no response yet.  Really frustrating, 4.1 is really unstable and I'm meant to be on the verge of a live deployment!

    Also seeing that there is some sort of problem with relative paths on this release.  None of my themes, master templates of loaded images from development environment appear when deployed to a live IIS site.

    Beginning to regret this purchase allot.

    Now found a solution elsewhere;  http://www.sitefinity.com/devnet/forums/sitefinity-4-x/bugs-issues/system-reflection-reflectiontypeloadexception.aspx#1617497

    Still broken on relative paths..
  4. Preetham Reddy
    Preetham Reddy avatar
    57 posts
    Registered:
    16 Jul 2012
    26 Apr 2011
    Link to this post
    Hi Ivan,

    Copying DLL's from C:\Program Files (x86)\Telerik\Sitefinity 4.1\_EmptyProject\bin into my project's bin folder did the trick....

    Not sure why is it happenning. It's working now but in the long term, it's got to be fixed...

    Can you investigate into this?
  5. Larry
    Larry avatar
    39 posts
    Registered:
    30 Dec 2010
    26 Apr 2011
    Link to this post
    Are we going to get another drop of Sitefintiy ( 4.1 SP1 ) anytime soon....

    Some of the bugs discovered makes it really hard to use to the point of being unusable...
  6. Kalina
    Kalina avatar
    176 posts
    Registered:
    27 Oct 2016
    02 May 2011
    Link to this post
    Hello Larry,

    We are planning a Service Pack towards the end of the next week.
    It will include a lot of fixes related to upgrade and other areas.
    All fixes from today's internal release here will be part of this release as well.


    Kind regards,
    Kalina
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
6 posts, 0 answered