1-888-365-2779
+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Problem deploying RC to server

Problem deploying RC to server

6 posts, 0 answered
  1. Jeff
    Jeff avatar
    2 posts
    Registered:
    04 Feb 2009
    19 Nov 2010
    Link to this post
    After creating a locat site I was able to access the site and the administrative section with the /sitefinity path.  But upon copying the site to another server (under a virtual directory of a web site) I can no longer get to the /sitefinity admin section although I can get to the site.   Path of site is http://servername/sitename (which works) adminpath is
    http://servername/sitename/sitefinity

    The error message received is

    The page cannot be found

    The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

    Please try the following:

    • Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
    • If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
    • Click the Back button to try another link.

    HTTP Error 404 - File or directory not found.
    Internet Information Services (IIS)


    Technical Information (for support personnel)

    • Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
    • Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.
    .

    Any suggestion would be appreciated.

    Thanks,

    Jeff Cleath
    jcleath@inetium.com
  2. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    19 Nov 2010
    Link to this post
    Dear Jeff

    I had and have the same problem with my shared hosting provider and so far have not been able to get the beta running.

    I can access the site and admin from local web server but not from productive server. Make sure you have .net 4.0 set on the server (as to my knowledge 4.0 runs on .net 4.0 only)

    Also state if you have IIS 6 or IIS 7. and more about your envirement that would Telerik help to find a solution.

    Markus
  3. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    19 Nov 2010
    Link to this post
    Hi,

    The error seems to be a generic IIS issue - could you please make sure that Asp.Net can access the application? 

    All the best,
    Georgi
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  4. Jeff
    Jeff avatar
    2 posts
    Registered:
    04 Feb 2009
    22 Nov 2010
    Link to this post
    Thanks for the tips.  I found the answer in another post.  I was running Windows 2003 on the server and found that I needed to add the wildcard isap dll from the Microsoft.NET folder (C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll) in the configuraton of the virtual that was created on the deployed to server.   After making sure that the check box for "Verify that the file exists" was not checked all is now working fine.

    Thank you for the replies and community.

    Jeff
  5. Pik Lee
    Pik Lee avatar
    142 posts
    Registered:
    13 Aug 2012
    25 Mar 2011
    Link to this post
    I am getting the 404 error message after move the project from local to production. I am using sitefintiy 4.0. Not sure if this has anything do to with the IIS setting. Will the wildcard isap dll from Microsoft.NET folder solve my issue?

    Thanks, Pik
  6. Pik Lee
    Pik Lee avatar
    142 posts
    Registered:
    13 Aug 2012
    26 Mar 2011
    Link to this post
    Fixed the issue. It was the setting the IIS. Thanks, ~Pik
6 posts, 0 answered