+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Problems with Forum buttons

Problems with Forum buttons

2 posts, 0 answered
  1. Nick
    Nick avatar
    15 posts
    Registered:
    30 Oct 2013
    20 Feb 2014
    Link to this post
    Version: 6.2.4910.0

    I'm playing around with forums as we're going to be adding these to our Sitefinity site soon.  I've noticed for some reason when I am logged out of Sitefinity and I browse to the forum as a completely anonymous user I am still shown the "New Thread" link, and the "Reply" links.  Why is this?  Those features are locked down to authenticated users only.

    This is a major issue because the links don't even fail gracefully: the "New Thread" link points to some invalid URL which displays a 403 error, and the "Reply" links seem to redirect to the previous page.
  2. Ivan D. Dimitrov
    Ivan D. Dimitrov avatar
    310 posts
    Registered:
    26 Mar 2015
    20 Feb 2014
    Link to this post
    Hello Nick,

    This is the default behavior of our permissions. The best approach for you in this scenario is to redirect unauthenticated users to a custom login page. For information on how to do that, please click here.

    Additionally, if you do not approve of this option, you can configure a custom page redirect for the 403 status code as shown here.

    Regards,
    Ivan D. Dimitrov
    Telerik
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered