Forums / General Discussions / Error Editing Page

Error Editing Page

4 posts, 0 answered
  1. Paul Dench
    Paul Dench avatar
    19 posts
    Registered:
    26 Oct 2009
    01 Dec 2011
    Link to this post
    I have several sites set up with Sitefinity and am trying to set up another. The installation is complete, I can log into the admin tool, have uploaded my master page/template but I get this error when I try to create any page:

    [NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.]
       Telerik.Cms.Web.EditPage.CreateChildControls() +242
       System.Web.UI.Control.EnsureChildControls() +87
       System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() +44
       System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +842

    Any help is greatly appreciated. Paul
  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    Registered:
    18 Dec 2014
    06 Dec 2011
    Link to this post
    Hi Paul Dench,

    Can you please let us know if the error is reproduced with the default template of Sitefinity? Is the issue isolated to a particular master page that you use for your template?

    Greetings,
    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Paul Dench
    Paul Dench avatar
    19 posts
    Registered:
    26 Oct 2009
    06 Dec 2011
    Link to this post
    Hi,

    The page is created correctly if I use the default Sitefinity template. My master page isn't really that complicated, but it sure seems that the issue is there. Any idea what could cause this?

    Thanks
    Paul
  4. Paul Dench
    Paul Dench avatar
    19 posts
    Registered:
    26 Oct 2009
    07 Dec 2011
    Link to this post
    I found the problem. The form tag in my master page didn't have runat=server in it.

    Thanks for the help!
    Paul
Register for webinar
4 posts, 0 answered