Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Newsletter SMTP settings wont save

Newsletter SMTP settings wont save

2 posts, 0 answered
  1. Greg
    Greg avatar
    2 posts
    02 Jun 2010
    05 Jan 2011
    Link to this post
    When trying to deploy the Newsletter module to our production server I get a error. 
    I am unable to enter SMTP settings for the newsletter module.  When trying to submit the request originally I get a 400 bad request error.
    If I remove the .dll file from the \Sitefinity\ServiceAssemblies\ folder, it does not recreate the file automatically.  Instead when I try to even refresh the SMTP or newlettere pages I get a 404 error (error2).

    On our Dev and Staging servers this worked just fine.  Permissions appear to be the same for  both staging and production.

    One forum thread seemed to suggest that we could use the working .dll file from the staging server that is working, however i'm not if it will work on a different IP etc, and I would really like to discover why this is not working, so it doesn't come back with another module.

  2. Radoslav Georgiev
    Radoslav Georgiev avatar
    3370 posts
    01 Feb 2016
    06 Jan 2011
    Link to this post
    Hi Greg,

    The dynamic assembly is not generated in Medium Trust. If the website on dev and staging is using the same version of Sitefinity as the one on production the dll from there should definetelly work on production if FTPed. If however the Sitefinity versions are different the dll will not work and throw loader exception. Also each time you perform an upgrade of the system you should regenerate the assembly.

    Radoslav Georgiev
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered