+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / Rad Menu styles are not applied on production server.

Rad Menu styles are not applied on production server.

2 posts, 0 answered
  1. Shekar
    Shekar avatar
    35 posts
    Registered:
    11 Mar 2011
    20 Oct 2011
    Link to this post
    HI Team,

    RadMenu styles are not applied while the files are moved to production server,

    While working with the RadMenu inthe local system all the related styles are applied, but when the files are moved to the production server RadMenu Styles are not applying it just dispalyed as bullet items.
    In the Productions server the files folder structure is like wwwroot/Parentportal/Myportal and in the local the file structure is like wwwroot/Myportal
    is any  files/dll i have to move to the Myportal project to support RadMenu Styles

    Thanks in Advance.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    21 Oct 2011
    Link to this post
    Hi Shekar,

    Try using Fire bug and see if there are resources that are not loaded and if the resources path is correct. You can also add your styles inline in a control or a page and see if they will apply. This will help you to narrow down the issue you have.

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered