+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / General Discussions / SP3 Sitemap Issue

SP3 Sitemap Issue

4 posts, 0 answered
  1. bleutiger
    bleutiger avatar
    153 posts
    Registered:
    23 Oct 2008
    25 Mar 2010
    Link to this post
    Hello Sitefinity Team,

    I  upgraded to 3.7 SP3 today and for some wierd reason 2 of my page groups will no longer appear in the sitemap.

    It is almost as if their index number does not exist.

    I have double checked and they are both set to be "visible in the navigation"

    Their indexes should be 3 and 4 but they are being skipped and my 5 and 6 indexes are showing instead.

    here is my menu...

    District Info  |   Trustees   |   Students/Parent   |   Schools   |   Community    |    Departments    |   Employees

    In the sitemap only

    Home
    District Info
    Trustees
    Students/Parents
    Departments
    Employees

    appear.

    Schools and Community are missing.

    I am using the default SItemap treeview as well as a Footerlinks control downloaded from the marketplace and it is the same for both.

    However I am also using Gabe's Goondocks Child Links control and they are all working fine.

    They were all fuctioning normally before the upgrade and I have made no other changes.
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    25 Mar 2010
    Link to this post
    Hello bleutiger,

    Try converting both group pages to normal pages. Then save the normal pages. Get the page for editing and save/publish it. Afterwards convert the normal pages back to group pages following the same steps.

    Kind regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
  3. bleutiger
    bleutiger avatar
    153 posts
    Registered:
    23 Oct 2008
    25 Mar 2010
    Link to this post
    That seemed to work...

    I tried that once before but did not publish the page afterwords.

    Any ideas what happened?
  4. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    25 Nov 2016
    25 Mar 2010
    Link to this post
    Hello bleutiger,

    Most probably something has been cached in the database.

    Kind regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items.
Register for webinar
4 posts, 0 answered