+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Set-up & Installation / Navigation Tabs Askew After SP1 Update

Navigation Tabs Askew After SP1 Update

9 posts, 0 answered
  1. Kevin
    Kevin avatar
    8 posts
    Registered:
    06 Feb 2009
    17 Apr 2009
    Link to this post
    Good morning everyone,

    I just updated a dev install from the hotfix 3.6 to 3.6 SP1 using the patch. While I am ecstatic that the security issue that was driving me nuts appears to be fixed, all of the navigation tabs in the administration section are piled on top of one another. I am just wondering if I missed updating something or if anyone else has seen this happen?

    There is a good possibility I messed something up, but I would love some help or just some confirmation that I am a goof. :)

    Sincerely,
    Kevin McClain
    Manager, Internet Operations
    BAI
  2. Kevin
    Kevin avatar
    8 posts
    Registered:
    06 Feb 2009
    17 Apr 2009
    Link to this post
    Sorry, I meant to add that this issue shows up in both IE 7 and FireFox 3.x for me.

    Sincerely,
    Kevin
  3. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    18 Apr 2009
    Link to this post
    Hi Kevin,

    I have just sent an reply to the other ticket. The issue could be related if you have not replaced Telerik.Web.UI or you are using some old css.

    If someone of the community members have another idea, let's share it with us.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  4. Kevin
    Kevin avatar
    8 posts
    Registered:
    06 Feb 2009
    19 Apr 2009
    Link to this post
    I thought I would respond here as well. :) I created a brand new project from the 3_6_1920 blank project file and everything worked just fine. It seems as though something may not be right in the patch file given for download for .Net 3.5.

    Talk with you soon.
    Kevin
  5. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    22 Apr 2009
    Link to this post
    Hi Kevin,

    I patched my local project and everything looked fine. However, I am glad to hear the everything is working correctly at your end now. If you experience any other problems, let us know.

    Kind regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
  6. Kevin
    Kevin avatar
    8 posts
    Registered:
    06 Feb 2009
    22 Apr 2009
    Link to this post
    That's good news. It must just be my system then. :)

    Thanks again for all of your help Ivan.

    Talk with you soon.

    Kevin McClain
  7. Jules
    Jules avatar
    65 posts
    Registered:
    20 Jul 2005
    22 Apr 2009
    Link to this post
    I'm experiencing the same thing. The tabs are piled up and have extra space on either site of the text of the tab, between the central portion of the tab and the right/left image areas, and on the SiteMap the treeview is clearly missing its images .

    The problem persists across all tabs in the site, including ones I have as navigation on my site.

    I solved the problem in the display of tabs on my site by setting the following my my theme's TabStrip skin

    .RadTabStrip_myskin .rtsIn{
    padding:0 !important;
    }

    The important was necessary to override the default padding settings.

    Anyone have any ideas? My site is using v. 2009.1.410.35 of Telerik.Web.UI. Any other thoughts?

    Jules E.
  8. Jules
    Jules avatar
    65 posts
    Registered:
    20 Jul 2005
    22 Apr 2009
    Link to this post
    Cleared my browser cache and oddly, all is well.

    Jules
  9. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    09 Dec 2016
    23 Apr 2009
    Link to this post
    Hi Julia Essex,

    After upgrade due to changes in the controls face lift if you do not clear the browser cache such problems could arise.

    Kind regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions on the new Telerik Support Portal.
    Check out the tips for optimizing your support resource searches.
Register for webinar
9 posts, 0 answered