+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Set-up & Installation / XML Parsing Error: no element found - Is this important?

XML Parsing Error: no element found - Is this important?

2 posts, 0 answered
  1. Craig
    Craig avatar
    2 posts
    Registered:
    25 Mar 2008
    29 Apr 2008
    Link to this post
    I've been attempting to set up sitefinity 3.2 CE for the first time but continue to get the following error:

    XML Parsing Error: no element found
    Location: http://localhost/adaptiverowing.ca/Sitefinity/Default.aspx
    Line Number 1, Column 1:

    This happens during the initial setup on Step 3 "Import Initial Template Data". I've tried both with and without sample template data selected. I click the 'I'm Done' button and after churning away for some time, the above error shows up.

    I'm using:
    Win XP Pro
    IIS 5.1
    Firefox 2.0.0.14

    The thing is, if I close the browser and go back to my site, it appears to have been created, I'm just worried that I'm starting off on a poor foundation.... Any thoughts or suggestions?

    Thanks,
    Craig
  2. Ivan
    Ivan avatar
    478 posts
    Registered:
    16 Jun 2015
    14 May 2008
    Link to this post
    Hello Craig,

    We have had no reports of this issue so far and it does not seem to be a critical one. However, if you could reproduce the problem and take a screenshot of it, we'll try to reproduce it and figure it out. So far we haven't been able to reproduce the problem.

    Thank you for you cooperation in advance.

    All the best,
    Ivan
    the Telerik team

    Instantly find answers to your questions at the new Telerik Support Center
2 posts, 0 answered