+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Sitefinity SDK / Multiple Custom Modules Not Working

Multiple Custom Modules Not Working

8 posts, 1 answered
  1. William
    William avatar
    108 posts
    Registered:
    15 Feb 2011
    12 Apr 2011
    Link to this post
    Hey Telerik and forum folks,

    I entered a ticket for this and still waiting for a response there.  In the meantime, since I'm in a bind trying to get this to work, I figured I'd post in the forums too in case anyone else has run into this problem.

    My issue is in trying to install two custom modules (Products Module and a renamed Products Module) in the same project.  What I'm finding is that no matter what I do, the second module never installs.  Installing Module A alone works.  Installing Module B alone works.  B after A or A after B does not work.

    What's more, if try to install a second one and then head to Administration/Permissions, I get:

    Cannot access a disposed object.
    Object name: 'Database has been disposed.'.

    And Sitefinity just stops working until I reset the server.

    Has anyone run into this?

    Thanks

    - William
  2. George
    George avatar
    28 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    15 Apr 2011
    Link to this post
    Hi William,

    The upcoming 4.1 release has new mappings and stabilized custom modules, and it should fix the issue you have with installing more than one custom modules.


    Best wishes,
    George
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

    Answered
  3. Duneel
    Duneel avatar
    166 posts
    Registered:
    08 Dec 2010
    25 Apr 2011
    Link to this post
    With 4.1 can't atleast get one module to install at a time.
  4. William
    William avatar
    108 posts
    Registered:
    15 Feb 2011
    25 Apr 2011
    Link to this post
    Telerik,

    Any word on that SDK release?

    - William
  5. Hristo Borisov
    Hristo Borisov avatar
    190 posts
    Registered:
    07 Sep 2016
    29 Apr 2011
    Link to this post
    Hello William,

    The SDK was released yesterday. Here you can find details on what is included.

    Kind regards,
    Hristo Borisov
    the Telerik team

    Explore the entire Telerik portfolio by downloading the Ultimate Collection trial package. Get now >>

  6. William
    William avatar
    108 posts
    Registered:
    15 Feb 2011
    29 Apr 2011
    Link to this post
    Thanks, Hristo,

    Looks like there are some issues with the module samples included, though.  For me, the title and content fields do not update when you edit them.  A showstopper here for developing custom modules.

    Hopefully there's a fix in the works.

    - William
  7. Duneel
    Duneel avatar
    166 posts
    Registered:
    08 Dec 2010
    29 Apr 2011
    Link to this post
    Hi William,

    Yeah that is an issue with 4.1 custom modules. I'm also waiting for an answer.

    Cheers,
    Duneel
  8. Victor
    Victor avatar
    15 posts
    Registered:
    24 Mar 2011
    29 Apr 2011
    Link to this post
    I ran across this when two modules both had connection strings in the app.config.  Check this and remove them if they are there, it should work.
8 posts, 1 answered