+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Sitefinity SDK / Page URL doesn't set Culture?

Page URL doesn't set Culture?

5 posts, 0 answered
  1. Bruno Michels
    Bruno Michels avatar
    125 posts
    Registered:
    16 Apr 2010
    21 Mar 2011
    Link to this post
    I have a page which languages are set to
    ~/product       (English)
    ~/produto       (Portuguese)

    The default site language is PT. When I access

    ~/product

    It comes with CurrentCulture = PT

    I need it to be set to EN. How can I set the site Culture accordingly to the page Culture?
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    19 Sep 2016
    21 Mar 2011
    Link to this post
    Hello Bruno,

    Could you check the CurrentUICulture and its value? If you put the language selector control on a page what is its selected value?

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
  3. Bruno Michels
    Bruno Michels avatar
    125 posts
    Registered:
    16 Apr 2010
    29 Mar 2011
    Link to this post
    If I access

    ~/product

    The Language Selector says "Portuguese".


    If I access

    ~/en/product

    It says "English".

    I do not want to use the en/, is there some workaround for this? I am using Sitefinity 4 (no service packs). Does SP1 fix this?
  4. Petya
    Petya avatar
    123 posts
    Registered:
    11 Jul 2016
    31 Mar 2011
    Link to this post
    Hello Bruno,

    Here is what I did:
    • I set Portuguese as my default language for public content
    • I created a page translated to EN and PT
    • I put a language selector on both page translations

    When I navigate the page everything seems fine. Can you see the video I'm attaching and tell me if I'm missing something. When you navigate a page in non default language it contains a language prefix by default.


    All the best,
    Petya
    the Telerik team
  5. Bruno Michels
    Bruno Michels avatar
    125 posts
    Registered:
    16 Apr 2010
    31 Mar 2011
    Link to this post
    So it is not possible to hide the language prefix, I see...

    Thanks...
5 posts, 0 answered