+1-888-365-2779
Try Now
More in this section

Forums / Thunder / VS 2015 Thunder Fails Connection

VS 2015 Thunder Fails Connection

4 posts, 0 answered
  1. Joel
    Joel avatar
    2 posts
    Registered:
    06 Mar 2016
    08 Feb
    Link to this post

    I'm not having any luck at fixing my Thunder connection failing issues.   I've tried all of the various fixes I could find to no luck.  It doesn't matter whether I try localhost, staging, or productions none will connect.  I'm using Thunder 1.8 and Sitefinity 8.2.5900.0.  I'm pretty frustrated with this issue and seeing about 3 to 4 other threads with this exact same issue with no Support Response doesn't bode well.  Considering I've had support tickets go unanswered before as well makes you guys really suck at Support which is crazy imo considering how much sitefinity costs.

     

     

  2. Michael
    Michael avatar
    0 posts
    Registered:
    09 Apr 2009
    17 Feb in reply to Joel
    Link to this post
    I'm having the exact same issue and no documentation to help with this.
  3. Joel
    Joel avatar
    2 posts
    Registered:
    06 Mar 2016
    20 Feb in reply to Michael
    Link to this post
    I currently have an open SupportLink ticket but it has been slow going.  Mostly getting them to understand that I've tried all off what I could find on their help site.  If anything new develops I will post back.
  4. Michael
    Michael avatar
    0 posts
    Registered:
    09 Apr 2009
    21 Feb in reply to Joel
    Link to this post
    I found out that our current licence doesn't support the feature (http://docs.sitefinity.com/code-deploy).  I believe only the Enterprise licence has this.   Probably why I couldn't connect.
4 posts, 0 answered