More in this section

Forums / Bugs & Issues / Bug when batch editing images, edits lost (4.1)

Bug when batch editing images, edits lost (4.1)

4 posts, 0 answered
  1. Phill Hodgkinson
    Phill Hodgkinson avatar
    362 posts
    Registered:
    10 Nov 2004
    29 Apr 2011
    Link to this post
    I selected a number of images and then clicked batch edit action. I updated all their titles and added descriptions and clicked save. For some reason all images are now in "draft" state (not sure how this makes sense). So I check each one again and from actions menu select publish. All my images are now published and my descriptions have been saved but the titles for the images have been reverted back to their original text and i have to go into each one individually to set the title text. 

  2. Petya
    Petya avatar
    123 posts
    Registered:
    30 May 2017
    03 May 2011
    Link to this post
    Hi Phill ,

    Thank you for contacting this. About the first issue (all images are save as draft after bulk edit) we are already aware of this problem, you can follow the issue here: http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/5816
    Regarding the second problem, I'm logging it as a bug and updating your Telerik points. You can track it here: http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/5818

    Regards,
    Petya
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Phill Hodgkinson
    Phill Hodgkinson avatar
    362 posts
    Registered:
    10 Nov 2004
    03 May 2011
    Link to this post
    Thanks for the response and adding the issue to PITS. I find PITS really hard to search for existing issues. Can you see if this issue in Image galleries is added? If you're select an album to view only images in that album and then change the view to list you are then taken back to a list of all albums. The same is true when going the other way, from list to thumbnails. I've reported this before and would vote for it in PITS if I could find it.

    Also I've posted about missing "Reorder Images" in 4.1 and latest internal build and haven't heard anything yet. Has this feature been removed for some reason?

    Thanks again.

    Regards,
    Phill
  4. Petya
    Petya avatar
    123 posts
    Registered:
    30 May 2017
    05 May 2011
    Link to this post
    Hello Phill ,

    You can follow the issue with the images here: http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/5858. As a workaround I can suggest you - first select the mode and then select the album - in that way you will be able to see the images from the selected album in the selected mode. 

    About  the other issue with the reordering of the images it is already fixed and it will be available in the next  service pack. You can track it here: http://www.telerik.com/support/pits.aspx#/public/sitefinity/5593 

    Kind regards,
    Petya
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
4 posts, 0 answered