More in this section
Forums / Bugs & Issues / Couldn't Upload Videos - Sitefinity 4.1

Couldn't Upload Videos - Sitefinity 4.1

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. RameshKumar
    RameshKumar avatar
    4 posts
    Registered:
    17 Jun 2011
    20 Jul 2011
    Link to this post
    Hi,

    I am trying to upload videos in 'Sitefinity 4.1 - Videos module'. When i click on Upload videos link, i see a blank page (with a grey box) with a javascript error.

    I am attaching the screenshot & the error.

    Please suggest if you have faced any such issues...
  2. Boyan Barnev
    Boyan Barnev avatar
    1429 posts
    Registered:
    02 Jan 2018
    20 Jul 2011
    Link to this post
    Hello Rameshkumar,

    Could it be that you need to configure Silverlight settings in IIS? The Upload control that we're using for videos upload is Silverlight based. Please review this article (bottom of the page) from our Installation and Administration guide to get  abetter idea on how to configure your project properly. If the problems persist, please let us know.

    Kind regards,
    Boyan Barnev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered