More in this section

Forums / Bugs & Issues / Create Template Issue

Create Template Issue

4 posts, 0 answered
  1. RebootLN
    RebootLN avatar
    25 posts
    Registered:
    21 Aug 2010
    14 Jan 2011
    Link to this post
    When adding a template (either a predefined or using my own .master) when i click "create and..." i get a popup that says undefined

    Tried from different computers and different browsers to eliminate browser scription issue


    Perhaps thsi is related to my theme post ?
  2. RebootLN
    RebootLN avatar
    25 posts
    Registered:
    21 Aug 2010
    14 Jan 2011
    Link to this post
    just checked the IIS log s- 403 got logged - this is related to the theme thing as it also logs 403.
  3. RebootLN
    RebootLN avatar
    25 posts
    Registered:
    21 Aug 2010
    14 Jan 2011
    Link to this post
    ok - seems i cannot add any content whatsoever - even creating a page returns "undefined" with 403 in the log - what am i missing here - settings are identical to the development server

  4. RebootLN
    RebootLN avatar
    25 posts
    Registered:
    21 Aug 2010
    15 Jan 2011
    Link to this post
    thsi was resolved in the following way

    IIS - website - properties - home directory tab - configuration -> wildcard application maps
    Add - > C:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v4.0.30319\aspnet_isapi.dll

    MAKE SURE TO UNCHECK - Verify that file exists or you will have 404 errors everywhere

    Hope this helps someone :)
    Enjoy!
4 posts, 0 answered