More in this section

Forums / Bugs & Issues / Documents & Image Module in Sitefinity 4.0.1098.0??

Documents & Image Module in Sitefinity 4.0.1098.0??

10 posts, 0 answered
  1. Enrique Coronel
    Enrique Coronel avatar
    17 posts
    Registered:
    10 Jul 2008
    15 Feb 2011
    Link to this post
    Hi, i'm using the Sitefinity 4.0.1098.0 and looked the module of Documents & Image don't appear. I'm frustrated because in the Sitefinity 4.0.1030.0 it appeared. Any suggestion?
  2. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    16 Feb 2011
    Link to this post
    Hi Luis,

    1. Have you made an upgrade?
    2. Can you open App_Data/Sitefinity/Configuration/systemConfig.config and check whether there is  record for Libraries module?

    <applicationModules>
            ...
            <add version="your version here" name="Libraries" />
            ...
        </applicationModules>

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  3. Enrique Coronel
    Enrique Coronel avatar
    17 posts
    Registered:
    10 Jul 2008
    16 Feb 2011
    Link to this post
    I upgraded the Sitefinity RC version to the Sitefinity 4.0 official version. I checked in  the systemConfig.config archive and the 'Libraries' application module doesn't appear. What i can do?
  4. Enrique Coronel
    Enrique Coronel avatar
    17 posts
    Registered:
    10 Jul 2008
    16 Feb 2011
    Link to this post
    Hi, i checked the Sitefinity 4.0.1098.0 version in my localhost and the modules work fine. I think probably is a problem of access rights in the server [the CMS is running in a web server]. Help me please.
  5. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    17 Feb 2011
    Link to this post
    Hello Luis,

    If you do not see a record for "Libraries" in the systemConfig.config this means that the module is not installed. We have RC2 release. Is this the version you used to upgrade your project to the RTM, because if you have used RC this might be the problem. Another reason could be permissions issue if you have set some restrictions to the backend pages from "Administration" >> "Backend pages".
    The third reason here could be if you have missed to copy/merge the config files, because from your description it looks like the module works on one machine, but not on the other.
    Please compare the config files and add "Libraries" config record.

    Best wishes,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
  6. Enrique Coronel
    Enrique Coronel avatar
    17 posts
    Registered:
    10 Jul 2008
    17 Feb 2011
    Link to this post
    Hi, i checked the configuration files and the documents ContentViewConfig.config and SystemConfig.config were incompleted, the documents were replaced in the web server and doesn't work. I checked the Backend Pages section and look like the attached file.
  7. Enrique Coronel
    Enrique Coronel avatar
    17 posts
    Registered:
    10 Jul 2008
    17 Feb 2011
    Link to this post
    What i can do?
  8. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    17 Feb 2011
    Link to this post
    Hi Luis,

    Please open a support request and attach the project and its database. You have not upgraded the project properly or you have made some changes to project files that are casing this issue.

    Regards,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
  9. Enrique Coronel
    Enrique Coronel avatar
    17 posts
    Registered:
    10 Jul 2008
    19 Feb 2011
    Link to this post
    To whom I address to open a support request?
  10. Ivan Dimitrov
    Ivan Dimitrov avatar
    16072 posts
    Registered:
    12 Sep 2017
    21 Feb 2011
    Link to this post
    Hello Luis ,

    Open the request for Sitefinity team and we will check it.

    All the best,
    Ivan Dimitrov
    the Telerik team
10 posts, 0 answered