More in this section

Forums / Bugs & Issues / 'Edit' option on the Layout of a Page is not working

'Edit' option on the Layout of a Page is not working

4 posts, 0 answered
  1. Paul
    Paul avatar
    28 posts
    Registered:
    17 Jan 2012
    20 Feb 2012
    Link to this post
    Hi,

    I attempted to add a new layout to one of my pages this morning only to find out that the edit option is not working correctly, I can click on this option which results in the following (as displayed in the attached image). The only way to then get out of this is to exit the page without saving as the delete option doesn't work either. I also have exactly the same problem on all other pages where I have previously added layouts and edited them fine.

    I have rebooted the PC, recycled the App Pool and restarted the web site. I can't possibly think what might have changed to cause this. Can anyone help please as this is currently stalling progress again.

    I'm using Firefox 10.0.2

     Thanks!
  2. Paul
    Paul avatar
    28 posts
    Registered:
    17 Jan 2012
    20 Feb 2012
    Link to this post
    Further information...

    I'm receiving the following script error...

    $(pane).imgAreaSelect is not a function

    This seems to be only occur when I have the jquery libraries in my base master page
  3. Paul
    Paul avatar
    28 posts
    Registered:
    17 Jan 2012
    20 Feb 2012
    Link to this post
    Sorted this out, jquery libraries need to be in the HEAD of the file before the telerik script instead of at the bottom.
  4. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    13 Apr 2012
    Link to this post
    @Paul
    Ever found the fix for this?
    Markus
4 posts, 0 answered