More in this section
Forums / Bugs & Issues / Encountered 404 error when deploying a sitefinity project into the IIS server

Encountered 404 error when deploying a sitefinity project into the IIS server

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. O'Connell
    O'Connell avatar
    3 posts
    17 Oct 2014
    28 Oct 2014
    Link to this post

    To whom it may concern,

    I have deployed a sitefinity project on my own IIS server. But whenever I browse the pages and news, ​my browser popped up a 404 error. But the pages and news I created can be visited by accessing the direct link. How can I fix this?


  2. Svetoslav Manchev
    Svetoslav Manchev avatar
    735 posts
    06 Sep 2017
    30 Oct 2014
    Link to this post

    I would recommend you to open a support ticket through your account. Please also describe the steps performed in order to get this error.

    In addition, do you have the same issue when run the project on Visual Studio development server (cassini)? Would you please check and ensure that the IIS settings are correct following that article.

    Svetoslav Manchev
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Sitefinity CMS Ideas&Feedback Portal and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered