More in this section

Forums / Bugs & Issues / Forgot your password is not working anymore

Forgot your password is not working anymore

2 posts, 0 answered
  1. sergii
    sergii avatar
    9 posts
    Registered:
    02 Mar 2011
    15 Mar 2011
    Link to this post
    After several times of changing SMTP settings and membership provider properties in Sitefinity UI,
    link "Forgot your password?" is not working anymore, clicks on it don't make any affect.
    Tried on Sitefinity build in login form and on manually created page with Sitefinity Login control.

    Html source
    <a href="javascript:void(0)" id="cphMainContent_cphMainColumn_C002_sfLogin_PasswordRecoveryLink" onclick="toggleSmtpErrorMessage();">
                Forgot your password?
    </a>
    ...
    function toggleSmtpErrorMessage() {
        if (!smtpSettingsAreSet) {
            toggleVisibility('smtpNotSetContainer');
        } else if (smtpPermissionDenied) {
            toggleVisibility('smtpPermissionDeniedContainer');
        }
    }
    ...

    <input type="hidden" name="LoginFormControl$smtpSettingsAreSet" id="LoginFormControl_smtpSettingsAreSet" value="True" />
    212<input type="hidden" name="LoginFormControl$smtpPermissionDenied" id="LoginFormControl_smtpPermissionDenied" value="False" />


    Web.config
    <system.net>
        <mailSettings>
            <smtp deliveryMethod="Network">
                <network host="mail.company.ad" port="25" />
            </smtp>
        </mailSettings>
    </system.net>

    SystemConfig.config
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <systemConfig build="1098" xmlns:config="urn:telerik:sitefinity:configuration" xmlns:type="urn:telerik:sitefinity:configuration:type" config:version="4.0.1098.0">
        <servicesModules>
            <add version="4.0.1098.0" name="Search" />
        </servicesModules>
        <applicationModules>
            <add version="4.0.1098.0" name="News" />
            <add version="4.0.1098.0" name="Blogs" />
            <add version="4.0.1098.0" name="Events" />
            <add version="4.0.1098.0" name="Libraries" />
            <add version="4.0.1098.0" name="Analytics" />
            <add version="4.0.1098.0" name="Forms" />
            <add version="4.0.1098.0" name="Scheduling" />
            <add version="4.0.1098.0" name="Publishing" />
            <add version="4.0.1098.0" name="GenericContent" />
            <add version="4.0.1098.0" name="ControlTemplates" />
            <add version="4.0.1098.0" name="Newsletters" />
        </applicationModules>
        <smtpSettings host="mail.company.ad" />
    </systemConfig>

    Any idea how that can be fixed ?
  2. sergii
    sergii avatar
    9 posts
    Registered:
    02 Mar 2011
    15 Mar 2011
    Link to this post
    Fixed by deleting autogenerated file LoginConfig.config in folder App_data/Sitefinity
2 posts, 0 answered