More in this section
Forums / Bugs & Issues / Invalid root node configured for pages. No root node with the name of "f669d9a7-009d-4d83-ddaa-000000000002".

Invalid root node configured for pages. No root node with the name of "f669d9a7-009d-4d83-ddaa-000000000002".

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 2 answered
  1. Alex
    Alex avatar
    0 posts
    Registered:
    10 Oct 2016
    10 Oct 2016
    Link to this post

    Hello,

    We've been using Sitefinity without issue for several months now. However, one of our developers has started getting the above error when accessing his development environment.

    We aren't getting problems anywhere else, and the developer has not changed any environment/connectivity settings before the issue started appearing.

    Any advice would be appreciated. We are not using multiple sites, we have not renamed the project and sf_page_node with the same ID exists in the database.

    Thanks for your time,

    Alex

    Answered
  2. Alex
    Alex avatar
    0 posts
    Registered:
    10 Oct 2016
    10 Oct 2016
    Link to this post

    Turns out one of our devs deleted the database over the weekend so we were using the auto-created one.

    Lesson learnt: better comms needed!

    Answered
2 posts, 2 answered