More in this section
Forums / Bugs & Issues / License Activation Works Periodically!

License Activation Works Periodically!

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
4 posts, 0 answered
  1. Jodie
    Jodie avatar
    59 posts
    Registered:
    09 Oct 2012
    18 Jul 2017
    Link to this post

    Hi all,

    Really hope someone can help me here, I've read this thread and posted there a few days ago, but no replies, so I'm opening a new thread in the hope someone has an answer or at the very least some guidance/suggestions http://www.sitefinity.com/developer-network/forums/bugs-issues-/license-activation-works-only-for-short-time

    My original post.....

    I have exactly the same problem on a 6.1.4300.0 community edition that I have had installed since 2011. I have NO CONTROL over the .net updates on the server and I see there are no hot-fixes for any version less than 7.0.

    What am I to do here?

    I'm under the impression I cannot update the current community version to anything above what I have without requiring a paid license, therefore I can't acquire a hotfix.
    I desperately need some information, guidance or preferably a resolution here!

    Any help is appreciated :)

  2. Jodie
    Jodie avatar
    59 posts
    Registered:
    09 Oct 2012
    19 Jul 2017
    Link to this post
    Anyone?
  3. Jörg
    Jörg  avatar
    16 posts
    Registered:
    17 Mar 2009
    06 Aug 2017
    Link to this post

    Hi Jodie

    I'm in the same boat as you. Having a few web sites out there for customers that are on 6.3500 that are not working anymore. As they are hosted on a public hoster I also have no control over the updates that are installed.

    That Telerik leaves us out in the rain, is not really acceptable.

  4. Jodie
    Jodie avatar
    59 posts
    Registered:
    09 Oct 2012
    19 Aug 2017 in reply to Jörg
    Link to this post
    I agree, this isn't acceptable at all and to not even get a response really makes me question my ongoing loyalty to the product including my paying customers. Time to find a new CMS I think.....
4 posts, 0 answered