More in this section
Forums / Bugs & Issues / Missing reference with new installation

Missing reference with new installation

The forums are in read-only mode. In case that you want to directly contact the Progress Sitefinity team use the support center. In our Google Plus group you can find more than one thousand Sitefinity developers discussing different topics. For the Stack Overflow threads don’t forget to use the “Sitefinity” tag.
2 posts, 0 answered
  1. Daniel Plomp
    Daniel Plomp avatar
    952 posts
    18 Feb 2004
    29 Sep 2011
    Link to this post

    When I create a new project from the projectmanager (SF4.2 SP1) it still shows a reference that couldn't be find.


    I can remove the reference without any problem, but maybe this is a 'bug'?

  2. Victor Velev
    Victor Velev avatar
    1345 posts
    06 Jul 2015
    30 Sep 2011
    Link to this post
    Hello Daniel,

    If you are missing some specific assembly ( like this one ) and you cannot find in the EmptyProject folder you may look for it in the SDK:

    C:\Program Files (x86)\Telerik\Sitefinity 4.2\SDK\Content\Common\Dependencies

    The specific dll - 'Telerik.OpenAccess.Adonet2' can be found in the folder. However if you create blank new project the file is not necessary. If you have some custom content that references to the dll you may need to add it to your solution.

    Best wishes,
    Victor Velev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered