More in this section

Forums / Bugs & Issues / Module Generator Error

Module Generator Error

4 posts, 0 answered
  1. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    13 Jul 2012
    Link to this post
    Brand new installation of Sitefinity 5.0.2800.0 SB 

    When I create a Module and try to save it I get an error message. The new Module is not visible.  I have to relead the page twice to get it shown or use Admin - Module builder

    Trying to use Action to set it Active will result in Error and only when refreshing twice or using admin -module builder will it be shown.

    Same with deleting a module.

    All resulting in an 404 error.

    Markus
  2. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    16 Jul 2012
    Link to this post
    Also when I deleted the module it remainde under Content as well as in the toolbox. The Design Widgets remained as well.

    Any one has ever had this?

    Markus
  3. Atanas Valchev
    Atanas Valchev avatar
    414 posts
    Registered:
    04 Jan 2016
    18 Jul 2012
    Link to this post
    Hi Markus,

     
    Would it be possible to share more information on the module you tried to create and what fields it used? I tested the module builder in a brand new project and it works as expected. Also are you running the project from the project manager, VS or IIS? It is very odd that it would not work in a brand new project. Does it always happen when you create a new project?

    All the best,
    Atanas Valchev
    the Telerik team
    Do you want to have your say in the Sitefinity development roadmap? Do you want to know when a feature you requested is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
  4. Markus
    Markus avatar
    2763 posts
    Registered:
    25 Nov 2005
    18 Jul 2012
    Link to this post
    Dear Antanas

    The only think from what I read in forums that could be a problem is checkboxes with multiple values possible.

    markus
4 posts, 0 answered