More in this section

Forums / Bugs & Issues / Problem with Documentlink when doing paging

Problem with Documentlink when doing paging

2 posts, 0 answered
  1. Paolo
    Paolo avatar
    147 posts
    Registered:
    11 Jun 2009
    28 Jan 2011
    Link to this post
    Hello,
    I've got a homepage that's the default with a paged documentlink..... my url looks like : http://localhost:60876/ when I load while debugging, if I switch to the second page of the DocumentLink I got a blank page, since it tries to point at http://localhost:60876/default.aspx/page/2/ .... If I put at start page http://localhost:60876/homepage, clicking on the second page I got http://localhost:60876/homepage/page/2 and it's correct..... why does this happen?

    Another question........isn't documentlink supposed to work in an ajax mode?
    Thanks
  2. Slavo
    Slavo avatar
    295 posts
    Registered:
    24 Sep 2012
    02 Feb 2011
    Link to this post
    Hi Paolo,

    Thank you very much for reporting this. It is indeed a problem when generating paging URLs with the built-in development server. We've logged it in our bugtracking system (ID 106686) and will fix it for the upcoming release. Until then you can always access your page with an explicit URL (not as a homepage) to avoid the issue.

    Kind regards,
    Slavo
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
2 posts, 0 answered