More in this section

Forums / Bugs & Issues / Setup project failure

Setup project failure

3 posts, 0 answered
  1. Daniel Plomp
    Daniel Plomp avatar
    952 posts
    Registered:
    18 Feb 2004
    20 Jan 2011
    Link to this post
    Hi,

    Just to let you know:
    If I save my new SF project in a folder like this one:

    - D:\Projects\Egz\Egz.Web.Cms

    Then I cannot access the startup screen from the SF Project Manager.
    When I click 'Go to Administration', I get the page that says: Thank you for visiting our web site.

    When I setup the project in a folder like this one:

    - D:\Projects\Egz\Cms

    Everything goes okay.

    Regards,
    Daniel
  2. Matt
    Matt avatar
    4 posts
    Registered:
    19 Nov 2010
    20 Jan 2011
    Link to this post
    Hi Daniel,

    I came across the same problem some time ago. Very unexpected and weird behavior, but at least google brought the answer very quickly.

    I suppose this must have something to do with the way Sitefinity resolves URLs.

    Regards,
    Matt

  3. Georgi
    Georgi avatar
    3583 posts
    Registered:
    28 Oct 2016
    20 Jan 2011
    Link to this post
    Hi,

    The problem is indeed in the way how Sitefinity resolves the URLs. The solution is to remove all dots from the project directory or project name. We have this logged for fixing.

    Apologies for the inconvenience.

    Greetings,
    Georgi
    the Telerik team
    Do you want to have your say when we set our development plans? Do you want to know when a feature you care about is added or when a bug fixed? Explore the Telerik Public Issue Tracking system and vote to affect the priority of the items
3 posts, 0 answered